Advokati Adrovčeve traže rekonstrukciju napada na Beka: Dajte Maji metke, pa da pucamo iz pištolja!

Autor: T. M.

Hronika

28.06.2019

05:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Aleksandru Zdravkoviću i Maji Adrovac, koji se terete za pokušaj atentata na biznismena Milana Beka u novembru 2014, nastavljeno je juče u Višem sudu u Beogradu iščitavanjem dokaza protiv optuženih.

RepublikaFoto: Republika.rs
Maja Adrovac

Sudsko veće u ovom postupku definitivno je odustalo od svedočenja Ivana Adrovca, supruga optužene Maje, koji trenutno robija u Švajcarskoj zbog pljačke, jer se srpski i švajcarski pravosudni organi nisu usaglasili oko uslova pod kojima je trebalo da se obavi saslušanje.

Odbrana Adrovčeve zatražila je na jučerašnjem pretresu da se uradi rekonstrukcija ovog zločina, o čemu će sudsko veće odlučivati na sledećem pretresu u septembru, nakon čega bi trebalo da se počne sa iznošenjem završnih reči u ovom postupku.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Milan Beko

Ukoliko se bude radila rekonstrukcija, Adrovčevoj će dati metke da ih preda nekom ko će ih staviti u pištolj i pucati iz njega. Rekonstrukcija treba da pokaže da li je na taj način mogao da se prenese njen trag na čaure, a kako se navodi u optužnici za napad na Beka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading