(VIDEO) Strašna tragedija kod Velike Plane: Deda vozio unuke, pa se zakucao u kamion - dečak stradao, on i devojčica u teškom stanju

Autor: novosti.rs

Hronika

17.07.2019

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu Beograda-Niš između Starog Sela i Markovca, nastradao je dečak V.S. od 11 godina iz Velike Plane.

RepublikaFoto: youtube.com/Pink.rs
Automobil u kojem je deda bio sa unucima

Maloletni putnik bio je u putničkom vozilu "ford ka" kojim je upravljao njegov deda A. S. (61), a u istom vozilu, bila je i nešto mlađa unuka N. S. (8).

Oboje su u udesu zadobili teže telesne povrede i prebačeni su za Beograd.

Prema prvim informacijama sa terena, u zaustavnoj traci stajao je kamion, kada je došlo do kobnog kontakta sa putničkim vozilom "ford ka",koje se kretalo se iz pravca Beograda ka Nišu.

- Nakon udarca u zadnji deo kamiona, iz putničkog vozila velikoplanske registracije bukvalno je izleteo motor - navodi nezvanično izvor.

Kako je ranije saopšteno posle sudara koji se dogodio oko 15 sati, nedaleko od Velike Plane saobraćaj je dugo bio obustavljen, pa su vozila upućivana na alternativni pravac kroz Veliku Planu ka Markovcu.

Potpuni prekid saobraćaja trajao je do 16 sati, kada je došlo do raščišćavanja zaustavne trake.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading