Subotičanka izbola muža, kolima se zakucala u banderu, pa šokirala izjavom u policiji

Autor: blic.rs

Hronika

26.10.2019

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Nj. (51) iz Subotice uhapšena je juče, oko četiri sata, nakon što je u njihovom domu u Vranjskoj ulici supruga Gabora Nj. (43) ubola nožem u leđa, zbog čega je on sa teškom povredom hospitalizovan u Opštoj bolnici u Subotici.

Foto: Ilustracija

U Policijskoj upravi Subotica kažu da je žena uhapšena zbog sumnje da je izvršila krivično delo ubistva u pokušaju.

- Sumnja se da je ona u kući, nakon kraće svađe, nožem ubola supruga i nanela mu tešku telesnu povredu. Određeno joj je zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu će biti privedena u Više javno tužilaštvo - navode u policiji.

Kako se saznaje, svađa i pokušaj ubistva bio je u njihovom domu u Vranjskoj ulici, u prigradskom subotičkom naselju Palić. Prema nezvaničnim informacijama, teško povređeni Gabor je, oko četiri sata ujutru u petak, sam potražio medicinsku pomoć i zatim je kolima Hitne pomoći doveden u Opštu bolnicu, nakon čega je pozvana i policija. 

- Čovek je sa ubodnom ranom na leđima primljen i zadržan u bolnici, ali nije životno ugrožen. Ima težu telesnu povredu, međutim nije bilo potrebe da bude operisan. Stabilan je i komunikativan. Prebačen je u hiruršku šok-sobu - otkriva izvor iz istrage.

Šta je bio povod sukoba Snežane i Gabora još nije poznato, a kako se saznaje od izvora bliskih istrazi, osumnjičena za pokušaj ubistva na Paliću izjavila je "da je bila u šoku i da je nakon što je nožem ubola muža sela u automobil i nedaleko od kuće udarila u banderu".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading