Policija u šumi pronašla nove tragove otmice male Monike: Otkriveno kako je osuđivani pedofil detaljno ISPLANIRAO ZLOČIN

Autor: novosti.rs

Hronika

25.12.2019

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ataru sela Malča, meštani su pronašli roze ranac koji podseća na onaj koji je Monika nosila kada je u petak 20. decembra pošla u školu. Njena majka Aleksandra Karimanović potvrdila je da je to njen ranac. Policija ima i još nekoliko tragova otmice.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Malčanski berberin

Pored ranca pronađeni su još neki predmeti, zelena jakna, ali se pretpostavlja da ona pripada otmičaru.

- Policija i forenzičari su nakon ovog otkrića detaljno pretražili tu oblast. Prikupljen je i biološki materijal koji je poslat na DNK analizu. Sve ukazuje da je devojčica živa ali se iz bezbednosnih razloga ne sopštavaju drugi detalji - kaže izvor blizak policiji.

Kako se nezvanično saznaje, na tom mestu pronađeno je ćebe i sklonište, neka vrsta zemunice, za koju se pretpostavlja da koristi otmičar.

Videli berberina kako vuče Moniku?

U mestu Podvis meštani tvrde da su videli otetu devojčicu kod pruge Niš - Zaječar. Kako nekoliko svedoka kaže, Malčanski berberin je viđen kako vuče devojčicu kod pruge, ali se postavlja pitanje, ako je to istina, zašto niko nije pomogao... Očekuje se potvrda policije.

Policija je inače na tragu Malčanskom berberinu, odnosno Ninoslavu Jovanoviću. On je prvi osumnjičeni za otmicu male Monike.

Sve ukazuje da je on počinioc jer, prema najnovijim saznanjima, Malčanski berberin radi u komunalnom preduzeću "Medijana". Upravo je on radio na čišćenju puta kuda se kretala Monika.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Monika Karimanović

Takođe, prema prvim saznanjima, on je dobro isplanirao otmicu devojčice, znao je kuda se devojčica kreće, gde se nalaze njeni roditelji, i dokle snimaju nadzorne kamere.

Inače, prodica Moniku uvek prati u školu. U petak nije imala pratnju i nestala je. Monika nema Instagram ni Fejsbuk profil. Iako se radi o devojčici koja je krupnija rastom, porodica kaže da je izuzetno stidljivo dete i da je uvek u slobodno vreme gledala crtane filmove i igrala se sa lutkicama. Tako da priča o njenoj mogućoj udaji nema smisla.

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading