Ćerka Mikija Jevremovića nakon incidenta na granici: Policajci me priveli i kuvali mi kafu

Autor:

Hronika

09.03.2020

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je 4. marta privedena u vozu po potrazi beogradske policije, pevačica Jelena Jevremović ispričala je za Srpski telegraf šta se tačno dogodilo kobne večeri. Ona objašnjava da je u pitanju bila rutinska stvar, a sve zbog incidenta u saobraćaju od pre dve godine.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jelena Jevremović: Nije bilo lisica i pritvora, policajci su mi kuvali kafu

- Putovala sam vozom jer zbog operacije na uhu nisam smela u avion. Crnogorski granični prelaz normalno sam prešla. Kada su mi na našoj granici provukli pasoš, videli su da postoji neki prekršaj od pre dve godine. Bio mi je upućen poziv za sud, a ja sam bila na moru i ja taj poziv nisam nikad primila - objašnjava pevačica kako se našla na policijskoj poternici i dodaje:

- Nije bilo nikakvih lisica, ni pritvora. Izašla sam iz voza, sedela sam sa dvojicom policajaca koji su bili divni u njihovoj kancelariji. Treći policajac mi je na kraju doneo sudski poziv, ja sam sela na taksi, došla do Beograda i lepo otišla u sud. Imam da platim neku malu kaznu i to je to. Niti sam kriminalac niti sam bila hapšena, ljudi su mi pravili kafu u pola dva ujutru. To je cela priča - kaže Jevremovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading