Direktor OŠ "Nikola Tesla" u Rakovici: NISAM OŠAMARIO SVOG ĐAKA

Autor:

Hronika

11.10.2017

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nije tačno da sam ošamario učenika u svojoj školi koji se juče potukao sa svojim vršnjakom. S obzirom na to da sam ih razdvajao, njemu sam rekao da me sačeka u kancelariji, i odmakao ga rukom", kaže Stanislav Stevuljević, direktor OŠ "Nikola Tesla" u Rakovici nakon optužbi pojedinih medija da je, posle tuče između dva učenika, jednog ošamario.

RepublikaFoto: pixabay.com
Dva đaka sedmog razreda se potukla, direktor razdvajao učenike/Foto: Ilustracija

Prema Stevuljevićevim rečima, za vreme odmora je došlo do fizičkog obračuna između dva đaka sedmaka, za šta je on saznao od spremačice koja ga je u toku svađe dozivala.

- Krenuo sam u Sportski centar Rakovica na opštinsku manifestaciju, kada mi je jedna od tetkica saopštila šta se dešava u hodniku. Utrčao sam u školu i zatekao jednog učenika krvavog. Toliku količinu krvi u životu nisam video - slivala se niz grudi, niz rukav - priča direktor.

S obzirom na to da je i drugi učenik, koji je napao svog vršnjaka bio prisutan, u strahu da će ponovo doći do tuče, Stevuljević ga je odmakao i poslao u svoju kancelariju.

Direktor Stanislav Stevuljević je na čelu ove škole 16 godina i ovo je prvi put da se fizički obračun dogodio u zgradi

Roditelji planiraju tužbu

Dečak je, prema direktorovim saznanjima, zatim pozvao roditelje i javio kako ga je Stevuljević ošamario. 

- Njegovi roditelji su unajmili advokata i planiraju da me tuže. Neka tuže. O ovom slučaju su svi obavešteni - i ministarstvo, i policija. Brojni svedoci, učenici, mogu da potvrde da nikoga nisam udario - objašnjava direktor OŠ Nikola Tesla. 

Povređeni dečak, kojeg je vršnjak udario u nos, ubrzo je hospitalizovan i prevezen u Institut za majku i dete "Dr Vukan Čupić".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading