Tepanje u niškom KPZ: Cimera izubijali metalnim šipkama pa ga predali čuvarima

Autor: telegraf.rs, republika.rs

Hronika

05.05.2020

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osuđenik Danijel J (22) iz Prokuplja brutalno je pretučen sinoć u niškom Kazneno-popravnom zavodu gde izdržava trinaestogodišnju zatvorsku kaznu zbog ubistva.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Kako saznajemo, njega su metalnim šipkama napala dvojica njegovih zatvorskih cimera sa kojima je imao neraščišćene račune duže vreme.

- Do sukoba je došlo oko 21.50 sati kada su se S.M. (29) iz Trstenika i M.F. (27) iz Kruševca posvađali sa dvadesetdvogodišnjakom sa kojim borave u istom paviljonu. Oni su odvalili metalne nogare sa kreveta i cimera izudarali po glavi i telu nanevši mu teške telesne povrede opasne po život. Zatim su ga odvukli do izlaza iz paviljona, gde su ga predali čuvarima. Takođe, službi obezbeđenja su predali i šipke kojim su ga pretukli – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Policija je obavila uviđaj, a o ovom događaju je obavešteno i Više javno tužilaštvo.

Danijel je na robiji završio jer je 2017. godine u Prokuplju nožem usmrtio Vojislava Blagojevića (26), samo zato što je od njega pokušao da zaštiti vlasnika restorana koga je tukao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading