Krvava svađa u Pančevu! Bezumno izboli mladića, preti im 15 godina zatvora

Autor: Kurir, Republika

Hronika

06.04.2020

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Pančevu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv lica D.T. (1999) i M.P (1975) obojica iz Jabuke, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo (propisana kazna zatvora od 5 do 15 godina).

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Osumnjičenom D.T. se stavlja na teret da je dana 03.04.2020.g. oko 21 sat u Jabuci ubio M.V. (1989) tako što ga je nakon svađe ubo nožem u predelu stomaka i time mu naneo tešku povredu, od koje je M.V. na licu mesta preminuo. Osumnjičenom M.P. stavlja se na teret da mu je u tome pomogao.

Nakon saslušanja osumnjičenih u VJT u Pančevu osumnjičenima je na predlog tužilaštva određen pritvor od strane sudije za prethodni postupak Višeg suda u Pančevu, kako boravkom na slobodi ne bi ometali postupak uticanjem na više svedoka očevidaca ovog događaja koje je tokom istrage neophodno ispitati.

Njima se na teret stavlja krivično delo za koje je zaprećena kazna zatvora više od 10 godina, a način izvršenja dela je doveo do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading