LESTEROV POVRATAK SA STILOM: Lisice izborile promociju u Premijer ligu!

Autor:

Sport

26.04.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon godinu dana pauze ponovo u eliti.

LESTEROV POVRATAK SA STILOM: Lisice izborile promociju u Premijer ligu!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon što su sezone proveli u borbi za povratak u Premijer ligu, Lester je konačno uspeo da ostvari svoj cilj. Njihova promocija je zapečaćena zahvaljujući porazu rivala Lidsa od 4-0 od strane KPR-a. Lisice su tokom većeg dela sezone izgledao kao da se sudbina povratka u elitu ne može izbeći. Međutim, njihova promocija nije bila nimalo zagarantovana nakon niza od samo tri pobede u deset utakmica, što je dovelo do toga da su im Lids I Ispvič prišli.

Nakon što su sezonu završili na poslednjem mestu i bili primorani da napuste Premijer ligu, Lester je morao da se rekonstruiše, posebno nakon odlaska ključnih igrača poput Medisona, Tilemansa i Barnsa. Ipak, dolaskom menadžera Enzo-a iz Mančester Sitija, stvari su počele da se menjaju. Enzo je uspeo da ostvari čak 15 pobeda u svojih prvih 17 utakmica na čelu tima, što je bilo ključno za njihovu promociju.

Navijači Lestera sada imaju priliku da proslave ceo vikend uoči njihovog putovanja u Preston u ponedeljak. Samo nedelju dana kasnije, 4. maja, očekuje ih velika promotivna proslava na King Pover stadionu tokom meča protiv Blekburna.

Lids je uspešno prešao put od borbe za povratak u Premijer ligu do ostvarenja tog cilja. S druge strane, Lids se sada suočava sa mogućnošću da propusti automatsku promociju, što je otvorilo vrata za Ispvič da iskoristi priliku. Sve u svemu, borba za promociju u Premijer ligu i dalje je veoma neizvesna, a očekuje nas uzbuđenje do samog kraja sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading