Podvodio 30 se*sualnih radnica, a nema ni za hleb?! Poznati makro pred sudom otkrio odakle mu čitavo bogatstvo

Autor: Kurir, Republika

Hronika

13.05.2020

05:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje kriminalnoj grupi koja se sumnjiči da je posredovala u prostituciji odloženo je juče u Specijalnom sudu u Beogradu za jun jer se jedan od branilaca požalio da zbog mera tokom vanrednog stanja nije mogao da obilazi klijenta.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Akcija policije u kojoj je pao makro i glavna madam

Advokat je rekao i da je klijenta video u protekla dva meseca dva puta na po 15 minuta. Iako nisu izneli odbranu, optuženi su izneli lične podatke, kao i kolika su njihova mesečna primanja.

- Nemam prihode, izdržavaju me mama i tata - rekao je za sudskom govornicom prvooptuženi Miroslav Terzić, koga je tužilaštvo označilo kao organizatora kriminalne grupe.

- Živim na relaciji kod mame u Pančevu i dečka u Beogradu, a jedem ko me nahrani. Stvari su mi u automobilu - rekla je optužena Tatjana Lukić.

Podsetimo, ova kriminalna grupa sumnjiči se da je podvodila klijentima tridesetak devojaka, među kojima je navodno bilo i poznatih ličnosti, i naplaćivala sat s njima od 100 do 500 evra. Kako je ranije saopštilo tužilaštvo, svako je imao precizna zaduženja, iznajmljivali su stanove širom Srbije i Bosne i zakazivali dolazak klijenata. Ženama koje su radile za njih davali su nadimke i reklamirali ih na sajtovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading