(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Krvave rane na grudima škaljarca, u rukama Zvicerove žene revolver! Osvanule užasne slike na ukrajinskom portalu

Autor: Mediji

Hronika

29.05.2020

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Zvicer (35), supruga Radivoja Zvicera (37), navodnog vođe "kavačkog klana" koji je pre nekoliko dana izrešetan dok je džogirao u kvartu u kom živi u Kijevu, prema pisanju ukrajinskog portala "Detektiv-info" saznaje da je ona pucala na napadače i tako odbranila svog supruga!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Prema snimcima koje je ovaj portal objavio jasno se vidi kako Tamara u ruci drži pištolj. Naime, ovaj portal objavio je i jezive slike Radivoja Zvicera iz bolnice koje možete da pogledate OVDE

Podsetimo, ukrajinska policija koja radi na rasvetljavanju pokušaja ubistva navodnog vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera (37) pored dva Srbina i dva Crnogorca koji se dovode u vezu sa atentatom, uhapsili su i svog kolegu Rostislava Černobrivija, višeg narednika ukrajinske policije.

Službenik nacionalne policije, kako navode, uhapšen je tokom akcije specijalaca koji su posle pucnjave u Odesi lisice na ruke stavili srpskim državljanima Milanu Brankoviću (31) i Petru Jovanoviću (46), kao i Crnogorcima Emilu Tuzoviću (30) i Stefan Đukić (30). Sumnja se da im je policajac davao logističku podršku i odavao informacije od kako su početkom maja ušli u Ukrajinu.

Dvojica osumnjičenih uspela su da pobegnu, a za dvojicom osumnjičenih, još uvek se traga. Zvicer koji je pogođen sa tri hica u grudi je u teškom stanju i bori se za život.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading