DOSAD NEOBJAVLJENE JELENINE FOTOGRAFIJE

Autor:

Hronika

17.10.2017

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinari Srpskog telegrafa došli su u posed dosad neobjavljenih fotografija ubijene pevačice Jelene Marjanović na kojima je ona sa svojim ocem, stricem i sestrom Teodorom Krsmanović, koja je preko advokata najavila da će se boriti da preuzme starateljstvo nad Jeleninom ćerkom Janom!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Jelena i Zoran Marjanović u "srećnijim" vremenima

Bura koja se podigla oko ubistva Marjanovićeve ni godinu i po dana kasnije ne jenjava. Njen suprug Zoran je osumnjičen za ubistvo, a njena sestra Teodora rešila je da podnese zahtev za starateljstvo nad njihovim detetom. Ironijom sudbine, nakon smrti Teodorinog oca, Jelena se starala o njoj i bila joj je kao druga majka, a sada se Teodora bori da preuzme tu ulogu nad malom Janom. Srpski telegraf došao je u posed fotografija iz mladosti na kojima je Jelena sa Teodorom, ocem i stricem.

Kako je Jelena izgledala u mladosti? Šta se još krije iza ovog jezivog zločina?

Koja učesnica Zadruge diluje kokain? Šta će biti sa Dverima i Radulovićem? 

Detalji samoubistva sina Žarka Trebješanina... 

Ko je učio Brenu da se slika gola?

Na ova i mnoga druga pitanja možete pročitati odgovore u sutrašnjem izdanju Srpskog telegrafa za 18. oktobar 2017. godine, kao i na sajtu Republika.

Foto: Srpski telegraf
Izdanje Srpskog telegrafa za 18. oktobar 2017. godine

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading