DETALJI TRAGEDIJE NA PETLOVOM BRDU: Kombi pokosio mladića (29), od siline udarca leteo 10 metara i pao na “mercedes”

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća dogodila se sinoć na Petlovom brdu oko 21.20 sati u ulici Georgija Ostrogorskog, kada je jedan mladić (29) stradao na pešačkom prelazu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mesto nesreće

Kako saznajemo, on je prelazio ulicu, a jedan autobus je stao da ga propusti.

- Odjednom se pojavio kombi koji je pretekao bus preko pune linije i udario dečka koji je od siline udara odleteo nekih 10 metara pravo na naš parkirani “mercedes” i razbio nam zadnje staklo, a onda je pao još koji metar dalje kod sledećeg automobila - priča za naš list vlasnica vozila na koje je pao nesrećni pešak.

Prema našim informacijama, vozač (29) kombija je jurio oko 100 km/h, a nakon što je pokosio momka izgubio je kontrolu nad volanom i zakucao se u parkirani “opel”.

- Svi smo istrčali da pomognemo pregaženom mladiću, ali je bilo vidljivo da je preminuo na licu mesta. Prizor je bio stravičan. Bio je sav krvav, a glava mu je bila razorena. Vozač kombija nije izlazio iz vozila dok ga policija nije uhapsila - kazu očevici. 

Krivac za saobraćajnu nesreću nalazi se u pritvoru do 48 sati, a prema nezvaničnim saznanjima, kombi je vozio pod dejstvom alkohola, dok je u policiji negirao da je preticao autobus.

Vozaču autobusa se slošilo od prizora i sav se tresao, pa su mu prolaznici pomogli dok nisu stigli Hitna pomoć i policija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading