Starleta optužena za prostituciju puštena na slobodu: Otkrivamo šta je Tijana Ajfon radila u pritvoru!

Autor:

Hronika

25.06.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska starleta i rijaliti-zvezda Tijana Maksimović (28), poznatija kao Tijana Ajfon, puštena je juče u 10 časova iz pritvora u Bijeljini, u kojem se nalazila od 28. maja zbog sumnje da je organizovala prostituciju. Ona je pre isteka jednomesečnog pritvora izašla raspoložena u pratnji advokata Miloša Stevanovića iz Bijeljine, koji je poručio da se Tijana izborila da se u daljem postupku brani sa slobode.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tijana Ajfon

Njen otac Đorđe Maksimović za beogradske medije ponosno je poručio da se Tijana lepo snašla iza rešetaka i da je stalno zabavljala zatvorske policajce.

- Super se oseća i u pritvoru je bila potpuno opuštena i svoja. Šalila se sa svima, družila sa čuvarima, kuvala kafu. Svi su je zgotivili - rekao je Tijanin otac.

S druge strane, starletin advokat ovaj slučaj smatra izazovom, budući da se do sada bavio drugačijom tematikom, a školovao se na čuvenom Harvardu i bio savetnik nekoliko ministara u ranijim sazivima Vlade Republike Srpske. Stevanović za Srpski telegraf otkriva da je sa Tijanom prijatelj dugi niz godina i da je svakodnevno obilazio u pritvoru i bio joj najveća podrška.

Nije drukala klijente

- Tijana je samo branila sebe i njena odbrana će se, ukoliko se optužnica podigne, zasnivati na iskazu da se ne bavi prostitucijom. Nije istina da je Tijana drukala, kako su rekli, odnosno da je otkrivala neka imena i optuživala druge za učešće u prostituciji, a njen telefon niko nije otključavao, tako da niko nema razloga da strahuje. Njen mobilni telefon marke ajfon je isključen i ima šifru za otključavanje. On je u tužilaštvu i biće joj vraćen na moj zahtev - rekao je nedavno advokat Stevanović.

- Svakog dana je čitala dnevnu štampu. Bila je kao i svi drugi pritvorenici i nije zahtevala nikakav poseban tretman - kaže Stevanović.

RepublikaFoto: youtube.com/BN TV
Hapšenje Tijane Maksimović

Podsećanja radi, Ajfonki su lisice stavljene na ruke u skoro filmskoj, opsežnoj akciji Žandarmerije Republike Srpske i bijeljinske kriminalističke policije, i to u čamcu kojim je pokušala da pobegne sa tri drugarice. Prema optužnici, ona je organizovala višednevne orgije u luksuznoj vikendici u mestu Suvo Polje, a potom pokušala da se ilegalno prebaci preko Drine u Srbiju. Osim Tijane i još četiri prostitutke, uhapšeno je još čak 26 osoba, osumnjičenih za zloupotrebe opojnih droga, neovlašćeno posedovanje oružja i prostituciju. Tada im je oduzeto 10 pištolja, 14 paketića kokaina, devet tableta medicinske droge, tri pancira, više mobilnih telefona i laptopova, kao i novac u iznosu od oko 10.000 evra u raznim valutama.

Po danu 700 evra

Tokom Tijaninog boravka iza rešetaka isplivala je njena prepiska sa klijentom sa kojim je ugovarala grupni seks, a u kojoj je otkrila da deo novca uzima pre, a deo nakon obavljenog posla.

- Sad sam se čula sa drugaricom i dogovorile smo se, uzmi u subotu let, možeš i ranije nešto, 700 evra po danu. Znači 2.800 evra, ako ti je merak, može i 3.000 evra da zaokružiš. Pola pošalji, pola na ruke kada dođemo - napisala je Tijana Ajfon u poruci.

Sa Tijanom Ajfon je uhapšena i manekenka Sofija Gačić, koju su povezivali sa Slobom Radanovićem, Aleksom Balaševićem, sinom Đorđa Balaševića, i još nekolicinom poznatih muškaraca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading