(VIDEO) ZAVRŠENA VELIKA AKCIJA SPECIJALACA U NOVOM SADU, OVO SU DETALJI

Autor: b92.net, Republika

Hronika

09.11.2017

19:46 >> 19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U akciji koja je trajala više od 3 sata na uglu ulica Cara Dušana i Trga 27. marta u Novom Sadu uhapšen je S.P. (40), pašenog Radoslava Cvijovića zvanog Cviko, koji se dovodi u vezu sa narko-klanom Nenada Opačića i crnogorskim klanovima, prenose mediji.

RepublikaFoto: facebook.com/NSU-Uživo sa novosadskih ulica
Ovde se odvija akcija policije

Policija je popodne blokirala luksuznu kuću Cvijovića u Novom Sadu sa svih strana, a u akciji su učestvovali i pripadnici Žandarmerije i Specijalnih antiteroristickih jedinica (SAJ), prenose beogradski mediji.

Na licu mesta bio je veliki broj policijskih džipova i drugih vozila sa beogradskim registracijama.

Prema pisanju pojedinih medija mesta policija je oduzela pištolj i određenu količinu narkotika, a uhapšeni S.P. je potom prebačen u Beograd i on se tereti za nelegalnu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, falsifikovanje i utaju.

S druge strane, kako se ističe u izveštajima, oglasio se advokat Ljubomir Apro rekavši da je izvršen pretres kuće njegovog klijenta Radoslava Cvijovića.

Kako je dodao, tom prilikom "ništa nije pronađeno".

 

Pre desetak godina mediji su pisali da je Cviko prema operativnim podacima policije jedan od najvećih novosadskih narko-dilera, a uhapšen je i 2009. godine u policijskoj akciji "Morava".

Tada je prema informacijama iz medija hapšen zbog nelegalnog pištolja, a bio je predstavljen kao vodeći diler narkotika u Novom Sadu.

U novosadskoj policiji nisu mogli da saopšte detalje o akciji.

 

VIDEO: POLICIJSKA AKCIJA U CARA DUŠANA Na uglu Ulice cara Dušana i trga 27. marta, večeras je izvršena opsežna policijska akcija u kojoj su učestvovali pripadnici SAJ, SPPO i BIA. Posted by NSU-Uživo sa novosadskih ulica on Thursday, November 9, 2017

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading