ZAMRŠENO UBISTVO KOD GOLUBCA: Telo bacio na smetlište, pa se vratio da ubije devojku koja ga je potom ranila

Autor:

Hronika

24.11.2017

10:24 >> 11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravično ubistvo dogodilo se u Golubcu kada je mladić hicem iz pištolja usmrtio druga. Kako beogradski mediji prenose Z. J je pucao iz pištolja i ubio D. J. (46) iz Mrčkovca, jer je on navodno hteo da mu preotme devojku. Z. J. je navodno ubio D. J. u automobilu, a zatim telo bacio na smetlište kod sela Štrpce, u blizini Kučeva. Tu je policija i pronašla leš pošto je porodica D. J. prethodno prijavila njegov nestanak.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ubistvo kod Golubca

Nakon što je  D. J. iz okoline Golubca ubio hicem iz pištolja svog druga, navodno zbog devojke, policija je u istrazi navodno  saznala gde se telo ubijenog tačno nalazilo, pošto je otišla u kuću devojke L. M., oko koje su se dvojica poznanika sporečkala.

Upravo u njenoj kući došlo je i do raspleta ovog krvavog i zamršenog ljubavnog trougla kada je Z. J. posle navodnog ubistva i bacanja leša otišao u kuću kod L. M. i pokušao i nju da ubije.

Međutim, posle svađe došlo je do otimanja oko pištolja koji je završio u rukama devojke L. M. koja je pucala i teško ranila Z. J.

Uzrok ove tragedije najverovatnije je ljubavni trougao i borba za devojku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading