Vlasnik "SAB travela" priveden zbog prevare

Hronika

26.11.2017

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Osatović, vlasnik "SAB travela", uhapšen je zbog prevare! Policija sumnjiči Osatovića i Stevana Buđića, njegovog partnera u firmi "SAB estetik" za malverzacije teške milion i po evra!

Hapšenja zbog malverzacija teških milion i po evra

- Osatović i Buđić su pribavljali protivpravnu imovinsku korist za sebe i svoja privredna društva u periodu od 31. avgusta 2012. godine do danas. Postoji sumnja da je Buđić sa jednom bankom iz Beograda zaključio ugovor o finansiranju zgrade u Beogradu u iznosu od 1.853.000 evra. On je banci dostavio potpisane i overene ugovore na osnovu falsifikovanih punomoćja suinvestitora i na ovaj način doveo u pitanje isplatu celokupnog iznosa kredita - saopšteno je iz MUP.

Pored toga, Osatović je od kupaca zahtevao da novac ne uplaćuju na namenski račun banke.

- Kupci koji su se odlučili da kupe stanove novac su uplaćivali na druge račune umesto na račun banke. On je na taj način prevario i oštetio banku u iznosu od 1.505.531 evro jer je onemogućena da nakon raskida ugovora o finansiranju zbog neplaćanja naplati svoja dospela potraživanja. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati - dodaju u policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading