NAJTEŽA VEST ZA ARKANA

Autor:

Hronika

27.11.2017

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Ražnatović Arkan kakvog niko nije poznavao... Dosad neviđeni dokumenti koje Srpski telegraf objavljuje u ekskluzivnom serijalu otkrivaju mnoge tajne čoveka koji je bio neprikosnoven u srpskom podzemlju, ali i državi, devedesetih godina.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Arkan i Ceca

U jednom od izveštaja obrađen je Arkanov razgovor sa Majom Pavić, budućom Cecinom kumom na njihovom venčanju. Prisluškivani razgovor otkriva čitav niz šokantnih detalja, iz kojih se vidi da je neposredno pred venčanje Ražnatović raskinuo s Cecom, izbacio je iz kuće i hteo da otkaže venčanje. U dokumentu stoji:

Dana 6. 2. 1995. godine (dve nedelje pred venčanje - op. aut.) primenom mere dobijeni su sledeći rezultati: objekat Kafa je kontaktirao sa Majom, koja treba da bude kuma na njegovom venčanju sa Svetlanom Cecom Veličković. U kontaktu, Maja se interesuje za pozadinu sukoba između Kafe i Cece.

Kako je Mladić pomogao da se snime "Lepa sela lepo gore"?

Zašto Goati tvrdi da bi Saša Janković mogao da završi u zatvoru?

Orić poručuje: NEKA ME JURE PO SRBIJI!

Kako je majka Marka MArkuša proklela ubice svog sina?

Odgovore na ova ali i mnoga druga pitanja možete pročitati u štampanom izdanju Srpskog telegrafa za utorak 28. novembar 2017. godine kao i na portalu Republika.rs.

Foto: Naslovna

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading