POTRESAN STATUS SESTRE UBIJENOG MARKUŠA: Majka sina, a ja brata, čuvamo u zenici...

Autor: Republika

Hronika

28.11.2017

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Markuš, sestra ubijenog Marka Markuša objavila je potresan status na Fejsbuku. Ona je podelila stihove pesme Jašara Ahmedovskog "Spavaj, spavaj ti", posvećene bratu.

RepublikaFoto: facebok.com/Marko Markus
Marko Markuš

- Na toplom jugu uz vodu i prugu, cvetaju makovi, jedna stara majka, lik sina, junaka, nosi još u zenici. Majka sina, a ja brata, čuvamo u zenici, ne da suza sva od zlata, da se oko osuši. Na toplom jugu, ne znaju za drugu, već za pesmu radosti, ja te molim brate, dok bolujem za te, tu mi pesmu oprosti - napisala je ona.

Podsetimo, Markušu je ispaljeno šest-sedam metaka u vrat, stomak, ruku, gotovo u svaki deo tela. Ni posle dugotrajne reanimacije, nije mu bilo spasa.

Policija ispituje sa kim je Markuš bio u sukobu i zbog čega. Ne isključuje se mogućnost da je njegova likvidacija bila naručena zbog nekih neraščišćenih računa.

 Mnogi koji su bili u kontaktu sa ubijenim su pod policijskom lupom. Utvrđuje se i motiv, odnosno razlozi zbog kojih je neko želeo da on bude usmrćen - naveli su izvori bliski istrazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading