MAJKA UBIJENO0G DEČAKA IZ PANČEVA: Ostavili su mi sina na ulici, ni Hitnu pomoć nisu pozvali

Autor: Republika

Hronika

09.12.2017

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka ubijenog tinejdžera Ivana A. iz Pančeva, ne može da dođe sebi posle tragedije koja ih je zadesila. Ona se sa sinom čula sat vremena pre ubistva,kada je videla da ga iz škole nemaa već dugo, zvala ga je i slala poruke, ali bez dobijenog odgovora.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ubijen u ugovorenoj tuči vršnjaka 

Ivan je ubijen  u četvrtak uveče u ugovorenoj tuči vršnjaka, kod Sportskog centra u Pančevu, nakon što ga je nožem u torzo ubo N.S. (17).

Sukob između N.S. i Ivana počeo je na društvenoj mreži, naizgled bezazlenom prepirkom ko je jači, a ko kukavica. Nekoliko puta su zakazivali tuču, ali su je i otkazivali. Poslednji dogovor je bio da se dečaci sastanu kad Ivan završi sa školom.

- Došli su u grupicama. N.S. sa trojicom vršnjaka, Ivan sa dvojicom. Tukli su se jedan na jedan.  Ivan je dva puta udario N.S., nakon čega je N.S. potegao nož i ubo Ivana, dečak je na mestu ostao mrtav - priča izvor upoznat sa slučajem.

Kada je mladić izdahnuo, svi su se razbežali. Pokraj mrtvog druga ostao je jedan dečak i on je pozvao Hitnu pomoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading