JAVIO SE SRBIN SA MALTE: Nisam se ubio - živ sam i zdrav!

Autor: alo.rs

Hronika

20.12.2017

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Srbin na Malti izvršio samoubistvo jer je žena zapretila da će da ga ostavi, ispostavila se kao obična glasina i neproverena informacija.

RepublikaFoto: pixabay.com
Potpuna neistina za živog i zdravog čoveka

Većina srpskih i regionalnih medija prenelo je informaciju da je Srbin Bojan Milojević iz Velikog Gradišta izvršio ubistvo na Malti skočivši sa terase jer mu je supruga zatražila razvod. Vest je došla i do samog Bojana koji je pozvao redakciju medija koji je prvi objavio ovu šokantnu i reklo bi se, neproverenu vest, istakavši da je to neistina i da je živ i zdrav.

Milojević je nakon što je došao posla kontaktirao jedan lokalni srpski medij koji je pustio buvu o njegovom samoubistvu zamolivši ih da ne pišu takve stvari i da malo bolje provere nešto što budu pisali ubuduće. Takođe je napomenuo da je profil sa kog su kontaktirali pomenuti medij hakovan pre mesec dana i da ne zna ko je to uradio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading