(VIDEO) UHAPŠEN ČABARKAPIN BRAT!

Autor: Republika

Hronika

22.12.2017

12:42 >> 14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Drugim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su Željka Čabarkapu (30), brata ozloglašenog Aleksandra Čabarkape i M.V. (24) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prinuda.

RepublikaFoto: MUP Srbije

 

Željko Čabarkapa je takođe osumnjičen da je izvršio i krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet oružja, municije i eksplozivnih sredstava. 

Oni se terete da su početkom decembra u garaži u beogradskom naselju Kaluđerica na ime ranijeg duga od 500 evra od oštećenog tražili da im preda svoj automobil.

Kada je oštećeni to odbio Čabarkapa i M. V. su ga, kako se sumnja, fizički napali i čvrstim predmetom više puta udarili po glavi i telu, nanevši mu teške telesne povrede. Nakon toga uzeli su ključeve i njegov automobil.

Policija je u prostorijama koje koristi osumnjičeni Željko u Kaluđerici pronašla 30 metaka za automatsku pušku.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje, nakon čega su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, Željko Čabarkapa je rođeni brat Aleksandra Čabarkape koji je poznat po ljubavnom trouglu pošto je bio u vezi sa fitnes instruktorkom Ljubom Pantović, a zatim sa njenom ćerkom Aleksandrom kojoj je napravio dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading