NOVOSAĐANIN MAMIO GEJEVE PREKO OGLASA, a onda ih pljačkao uz pretnju nožem

Autor: Republika

Hronika

23.12.2017

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan M. (23) uhapšen je u četvrtak u Novom Sadu zbog sumnje da je preko oglasa na društvenim mrežama namamio jednog transvestita na navodni ljubavni sastanak, a onda ga opljačkao preteći nožem!

RepublikaFoto: pixabay.com

Srđan je kontaktirao sa gejevima i transrodnim osobama preko SMS oglasa i društvenih mreža, predstavljajući se kao homoseksualac.

- Započeo bi prepisku sa njima, a kad bi zadobio njihovo poverenje, ugovarao bi sastanke s njima i pljačkao ih. Za sada je sa sigurnošću utvrđeno da je na taj način opljačkao jednog transvestita, ali inspektori su uvereni da je bilo još žrtava, koje valjda od sramote ne žele da prijave da su opljačkane - navodi naš izvor.

Srđan je, prema njegovim rečima, na sajtovima postavljao uglavnom tuđe fotografije zgodnih momaka, kako bi namamio žrtve.

- Kada bi žrtve stekle poverenje u Srđana, ugovarale su sastanke uglavnom na periferiji Novog Sada. Žrtva bi svojim autom došla na "ljubavni sastanak", pa bi Srđan nakon kraće vožnje potegao nož i otimao novac i dragocenosti. Poslednjoj žrtvi, koja ga je i prijavila policiji, Srđan je oteo novčanik sa 30.000 dinara - kaže naš izvor.

Srđan je uz krivičnu prijavu za razbojništvo priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading