SMENJEN NAČELNIK POLICIJE U NIŠU!

Autor: Republika

Hronika

26.12.2017

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon serije eksplozija u Nišu, odnosno, osam upaljenih automobila, četiri kuće i vikendice, MUP je razrešio Ninoslava Mitića sa mesta načelnika Policijske uprave u pomenutom gradu.

RepublikaFoto: Republika
Fotografija sa mesta eksplozije automobila u Francuskoj ulici u Nišu

Mitić je na funkciji načelnika niške policije bio od decembra 2015. godine.

Kao razlog smene navodi se aktuelna situacija u Nišu - gde je došlo do serije paljenja automobila funkcionera SNS-a i pripadnika niške policijske uprave.

Serija požara na vozilima počela je u noći između 15. i 16. novembra paljenjem škode fabije zamenika gradonačelnika Niša Miloša Banđura. Verovalo se da će piroman brzo biti uhapšen jer je Banđur maltene pokazao rukom na izvršioca, navodeći da je reč o razračunavanju zbog njegovog delovanja prilikom izbora direktora javnih komunalnih preduzeća u Nišu.

Međutim, umesto da se obelodani kriminalac koji je upalio škodu, već posle tri dana planuo je i mercedes direktora JKP "Tržnica" Gorana Đorđevića!
Već narednih dana bilo je jasno da je slučaj piromana uzeo maha, kada je planulo i vozilo inspektora niške policije. Ubrzo je izgoreo auto načelnika niške kriminalističke policije Dejana Utvića, a potom je Nišlije uznemirila vest da je izgorela i škoda koja je bila na raspolaganju zameniku načelnika PU Niš Zoranu Bogdanoviću.

Sve o tome možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading