TEŠKA NOĆ U PRESTONICI: U saobraćajkama povređene DVE DEVOJČICE

Autor: Tanjug

Hronika

30.12.2017

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu se protekle noći dogodilo sedam saobraćajnih nezgoda, u kojima je povređeno ukupno osam osoba među kojima i dve devojčice, od kojih jedna teško, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

RepublikaFoto: pixabay.com
120 intervencija hitne pomoći

Prema njenim rečima, 12-godišnja devojčica zadobila je tešku povredu u 19:14 sati u Kumodraškoj ulici kod broja 253 A, nakon čega je prevezena na reanimaciju u Urgentni centar.

Još jedna devojčica, stara tri godine, povređena je u 19:25 sati u Borskoj ulici kod broja 1, i takođe je prevezena u Urgentni centar.

U 19:48 sati na autoputu kod naselja Plavi horizonti lakše je povređen 30-godišnji muškarac, koga je ekipa Hitne pomoći prevezla u Urgentni centar.

U istu ustanovu prevezena je i ženska osoba oko 32 godine starosti koja je povređena u saobraćajnoj nezgodi na Obrenovačkom drumu, na ulazu u Umku, u 19:53 sati.

U 20:05 sati u Ulici Patrisa Lumumbe povređena je 26-godišnja ženska osoba i prebačena u Urgentni centar, dok je na Surčinskom putu BB u 21:00 sati povređena 41-godišnja ženska osoba, koja je zbrinuta na licu mesta i dobila uput.

U 21:36 sati na Avijatičarskom trgu kod broja 2 u Zemunu povređena su dva muškarca, od 22 i 21 godinu starosti, koji su takođe zbrinuti na licu mesta, dobili uput i nisu voženi u zdravstvenu ustanovu.

Hitna pomoć je noćas, prema Macurinim rečima, imala ukupno 120 intervencija od kojih 27 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali astmatičari, pacijenti sa bolom u grudima, ali je bilo i slučajeva alkoholisanih i tuča.

Juče je, dodala je ona, zabeleženo 150 intervencija od kojih 53 na javnom mestu uključujući pet saobraćajnih nezgoda, od kojih nijedna nije bila sa teškim traumama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading