KUDA IDU DECA SRBIJE? MALOLETNIK pretukao radnicu kladionice i UKRAO 300 HILJADA DINARA

Autor: telegraf.rs

Hronika

07.01.2018

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak star samo 14 godina, rodom iz Niša, na Badnji dan, uz pretnju da će je ubiti, brutalno je istukao radnicu kladionice "Admiral", koja se nalazi u samom centru Bora, naterao ju je da mu kaže šifru za otvaranje sefa, ukrao oko 300 hiljada dinara i pobegao sa lica mesta.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dečak je uhapšen!

- Maloletnik, koji je bio u društvu M.S. (21), koji je policiji poznat po više razbojništava, je igrao rulet. Njih dvojica su sačekali da svi gosti odu, a onda je maloletnik nasrnuo na radnicu kladionice - kaže izvor iz istrage.

Dečak je radnicu dohvatio za kosu i izvukao ju je iz lokala. Odvukao ju je, dok je M.S. čuvao stražu, u park do kladionice, i tu počeo brutalno da je tuče.

- Maloletnik je radnicu oborio na zemlju i šutirao je gde je stigao. Pretio je i da će je ubiti, ako mu devojka ne da šifru za otvaranje sefa - navodi naš sagovornik.

Uplašena, radnica je nasilniku kazala šifru, nakon čega su se dečak i M.S. vratili u kladionicu, otvorili sef i odatle ukrali oko 300 hiljada dinara.

-Nakon pljačke, pobegli su sa lica mesta, ali je maloletnik veoma brzo lišen slobode, dok se za M.S. još uvek traga – kaže naš izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading