OVO JE BILA OPOMENA DA ĆE IVANOVIĆ BITI UBIJEN

Autor:

Hronika

16.01.2018

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je Oliver Ivanović bio višegodišnja meta bezumnika koji su mu na kraju došli glave potvrđuje i paljenje njegovog automobila u julu prošle godine.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Druge opomene nije bilo...

Tada je lideru Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" zapaljen "pasat" tokom noći u Kosovskoj Mitrovici. Da mu je automobil zapaljen, Ivanovića su policajci obavestili oko četiri sata posle ponoći, a on je tada potvrdio da je hauba od automobila bila otvorena i da je auto goreo s prednje strane.

U kosovskoj policiji tvrdili su da je požar podmetnut, ali ni do danas nije otkriven počinilac.

Ivanović tim povodom nije želeo da spekuliše ko stoji iza napada, ali je smatrao da bi motiv mogao da bude njegovo političko angažovanje.

- Nemam nikakav lični sukob ni sa kim. Nemam nikakav nelegalni biznis, nemam ništa što bi me dovelo u sukob sa ljudima, jedino što može da se desi jeste to da imam političke neistomišljenike, ali to ne sme da bude razlog za ovako nešto - govorio je Ivanović povodom ovog napada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading