PRELOMLJENO: Čume ide na robiju!

Autor: Republika

Hronika

24.01.2018

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu prvosnažno je osudio nekadašnjeg svedoka saradnika Ljubišu Buhu Čumeta na 16 meseci zatvora i 50 hiljada dinara zbog vređanja tužoca, navodi se u današnjem saopštenju.

RepublikaFoto: youtube.com/Balkan Channel
Ljubiša Buha Čume

Buha je vređao tužioca Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu tokom suđenja u drugom postupku za niz krivičnih dela, u sudnici Palate pravde.

Ovom odlukom odbijene su sve žalbe i potvrđena je prvostepena presuda Prvog osnovnog suda u Beogradu kojom je Buha osuđen zbog krivičnog dela ometanje pravde u pokušaju. 

Buha je osuđen jer je tokom suđenja u Palati pravde 18. decembra 2015. godine za kradeni ferari spajder i pretnje supruzi i njenom obezbeđenju, vređao tužioca Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu. 

Tada je pred punom sudnicom rekao da je optužni predlog protiv njega iskonstruisan, te da je u pritvoru jer se njegova supruga Ivana Tulović dogovorila tako sa "Borisom Pavlovićem, koji je kriminalac i koji se bavi kriminalom". 

Inače Buha je u decembru pravosnažno osuđen na dve godine i osam meseci zatvora i 180.000 dinara zbog prikrivanja kradenog ferarija spajder, pretnji supruzi i njenom obezbeđenju. 

Buha je zbog tog postupka u pritvoru od novembra 2015. godine, a pre toga je proveo godinu dana u zatvoru zbog napada na policajca, pripadnika obezbeđenja njegove supruge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading