TRAGEDIJA U CRVENKI: Maja i Milan išli do njenog poslodavca - beba ostala bez oba roditelja!

Autor: blic.rs

Hronika

05.02.2018

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan i Maja Bogićević, supružnici iz Koteža, koji su stradali u užasnoj saobraćajnoj nesreći, kada su kolima sleteli u kanal u Crvenki i preminuli u ledenoj vodi, za sobom su ostavili ćerkicu.

Foto: facebook.com/Milan Bogicevic
Maja i Milan Bogićević

Milan i Maja poginuli su u petak uveče, pod okriljem noći da niko nesreću nije ni čuo ni video, sve dok ujutru meštanin nije video da se u kanalu nazire potopljen automobil marke "polo". Pozvao je policiju, koja je tek tada u automobilu primetila njihova beživotna tela.

Naime, Milan i Maja su stradali kada su krenuli do Crvenke kako bi Maja uzela svoju ličnu kartu. Upravo zato što to nisu stigli da urade, policiji je trebalo vremena da utvrde ko je stradala ženska osoba.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Sajt - Zvanični kanal
Udavili se u kanalu

- Milan i Maja su u petak oko 19.50 krenuli od kuće da bi otišli do Crvenke, gde je Maja održavala kuću jednog čoveka, da uzme svoju ličnu kartu koja je ostala kod njega. Krenuli su putem preko nasipa, jer im je bliži, a trebalo je da se brzo vrate kući zbog ćerkice koja ima 11 meseci. Ubrzo zatim su nastradali - ispričala je u suzama Nadica Stanković, rođena sestra Milana Bogićevića.

RepublikaFoto: facebook.com/Milan Bogicevic
Maja išla po ličnu kartu pa stradala

Članovi njihove porodice i prijatelji okupili su se juče u porodičnoj kući nastradalih u beogradskom naselju Kotež i sa tugom u glasu pričali o tragičnom događaju koji ih je sve zavio u crno.

Bračni par stigao je do Lotosove ulice, koja vodi do ulice Put za Crvenku. Međutim Milan, koji je bio za volanom belog "folksvagen pola", izgubio je kontrolu nad vozilom koje je, umesto da prati krivinu puta, nastavilo pravo i sletelo u kanal. "Polo" se prevrnuo na krov i tako je i nađen u kanalu.

- Nama su rekli da su preminuli na licu mesta. Verovatno su bili u nesvesti kada su upali u kanal, jer u suprotnom bi uspeli da se izvuku iz vode - priča Nadica Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading