TUGA: Sahranjen heroj s Košara koji je ubijen ispred kuće!

Autor: alo.rs

Hronika

14.02.2018

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag Milovanović (39), ratni heroj s Košara, koji je u nedelju mučki ubijen ispred svoje kuće u Kaluđerici, sahranjen je juče na groblju u Malom Mokrom Lugu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Nasilnik iz Kaluđerice ubio heroja s Košara

Kako "Alo!" nezvanično saznaje, osumnjičeni je priznao ubistvo, a prema rečima izvora, uhapšeni Marko Đ. (28) i nekoliko dana pre ubistva divljao je i pretio ljudima.

Porodica, prijatelji, rođaci i kolege okupili su se juče na groblju u Malom Mokrom Lugu kako bi ispratili ratnog heroja do njegove večne kuće. Sahrani su prisustvovale i njegovi saborci sa Košara, koji su nosili sanduk. Za sobom je ostavio suprugu i dva sina.

Za njegovo ubistvo osumnjičen je Marko Đ., takođe iz Kaluđerice, i prema nezvaničnim saznanjima, uzrok je bio sukob u vezi sa prvenstvom prolaza u saobraćaju.

- U nedelju, oko 10 ujutru, došlo je do sukoba u saobraćaju između Miodraga i Marka Đ. Uzrok je bio sukob u vezi sa prvenstvom prolaza. Marko Đ. ga je posle satima jurio da ga ubije, da bi ga kasnije sačekao ispred kuće i upucao u grudi. Marko Đ. je problematičan od ranije, priča se da je narkoman, a navodno je imao i nanogicu. Nekoliko dana pre ubistva, u balonu za fudbal je napravio scenu, posvađao se sa nekim momcima, urlao i pretio da će ih sve pobiti i zapaliti balon - ispričao je izvor blizak istrazi.

Rodbina kaže da je Milovanović ratovao na Kosovu, gde je bio i ranjen.

- Bio je na Košarama, tamo su ga mladog gurnuli! Bio je pripadnik interventnog voda, izviđač, tamo gde je bilo najgore. Obezbeđivao je oficira koji je bio komandir bataljona ili čete! Bili su na nekom zadatku, da nešto osmotre, pa su upali u minsko polje. Neki Rus ga je spasao i nosio ga je tri-četiri kilometra. Tako mu je spasao život, jer Miodrag bi tamo ostao da nije bilo njega. Nije bio kod kuće ni dva dana, ponovo je otišao na Kosovo da se i dalje bori! Ni rana mu nije zarasla. Preživeo je sve to, a ubio ga je dušmanin. Čovek bez milosti je to uradio, mogao je da napravi još veću tragediju, jer je Miodrag pet minuta pre toga bio sa ženom i decom, mogao je da mu ubije dete! - priča za Dragan Milovanović, ogorčeni pokojnikov brat.

Dragan Milovanović je istakao da je njegovog brata ubio "balavac koji je imao svega deset godina dok je Miodrag ratovao i branio njega".

- Marko se družio s narkomanima, njega pamtim kao nekog ko je uvek nosio neku limenku, sedeo na ćošku, tu su se fiksali, komšinice su pronalazile špriceve! On će izaći za pet godina, za deset, 50, ubiće drogiran možda moje dete ili neko drugo. Rođenu majku bi zaklao za pare, o čemu pričamo! Ubio je čoveka koji je ima odvoje maloletne dece, jurio ga je tri-četiri sata da bi ga ubio! Usmrtio je ratnog heroja koji je imao invalidsku penziju! Miodrag je imao gelere u sebi, bolelo ga je na svaku promenu vremena. Ubio je čoveka koji mu je branio prag u ratu. Taj balavac je tada imao deset godina. Na kraju ga je ubio on, a ne Albanci - zaključio je Miodragov brat od strica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading