TUŽILAŠTVO TRAŽILO DOŽIVOTNU ZA DŽONIĆA: Dokazano da je lišio života porodicu Đokić

Autor:

Hronika

06.06.2023

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom suđenja je više puta menjao iskaze

TUŽILAŠTVO TRAŽILO DOŽIVOTNU ZA DŽONIĆA: Dokazano da je lišio života porodicu Đokić

Foto: facebook

Goran Džonić ubio porodicu Đokić

Više javno tužilaštvo zatražilo je doživotnu kaznu zatvora za Gorana Džonića iz sela Moravac zbog trostrukog ubistva.

 

Analizom svih dokaza izvedenih na glavnom pretresu, nesumnjivo je utvrđeno da je Goran Džonić učinio krivično delo ubistvo kao i nedozvoljeno posedovanje oružja - rekla je u završnoj reči viša javna tužiteljka Tatjana Stevanović.

Dokazano je da je lišio života više lica, odnosno Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić, kao i da je neovlašćeno držao oružja kojim je lišio života porodicu Đokić.

Tokom suđenja je više puta menjao iskaze.

Za novac pronađen u dvorištu je tvrdio da su ga njegove komšije, braća Miloševići tu zakopali, koji su ga navodno i naterali da počini ovo delo. Međutim, kasnije je promenio iskaz i rekao da Miloševiće uopšte ne poznaje.

U toku noći između 26. i 27. septembra zabeleženo je kretanje Đokićevog "pasata" kao i skutera kojim se Džonić odvezao sa lica mesta.

Takođe je utvrđeno da je municija nađena na mestu zločina pripadala pištolju "bereta" koji je Džonić neovlašćeno držao u stanu svoje supruge, a kojim je, kako je takođe utvrđeno, počinjen zločin.

Pretresom njegove kuće u Moravcu pronađen je novac, kao i skuter, koverta sa novcem koji potiče iz menjačnice Gorana Đokića, a na kojoj su nađeni i otisci Gorana Džonića.

Utvrđeno je i da je bio u potpunosti uračunljiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading