SREMSKA MITROVICA: Uhapšeni sa 2 kilograma heroina

Autor:

Hronika

19.02.2018

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici zaplenili su oko 2, 5 kilograma praškaste materije za koju se sumnja da je heroin.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Heroin je pronađen u autu marke " alfa romeo"

Uhapšeni su D.N. (44) i državljani Bosne i Hercegovine A. J. (39) i D. J. (30), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

Prilikom kontrole automobila "alfa romeo" na području Mačvanske Mitrovice kojim je upravljao D.N. policija je na mestu suvozača pronašla dve kese sa ukupno 1.143 grama heroina, a u pretresu njegovog stana još 1.306 grama ove droge.

RepublikaFoto: MUP Srbije

U mestu gde je zaustavljen automobil osumnjičenog, policija je zatekla A.J. i D.J. za koje se sumnja da su došli zbog kupovine narkotika. 

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti dovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading