DEČAKA UBICU IZ "RIBNIKARA" HTELI DA IZVUKU IZ BOLNICE I PREBACE U INOSTRANSTVO?! Otkriven neuspeli plan roditelja

Autor:

Hronika

26.06.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu je nedavno ocu i majci dečaka ubice zabranio da raspolaže, otuđi i optereti svoju imovinu

DEČAKA UBICU IZ "RIBNIKARA" HTELI DA IZVUKU IZ BOLNICE I PREBACE U INOSTRANSTVO?! Otkriven neuspeli plan roditelja

Foto: Facebook

Kosta sa majkom i ocem

Majka i otac dečaka (13) koji je u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar" u centru Beograda ubio devet vršnjaka i školskog čuvara, planirali su da sina izvuku iz zdravstvene ustanove u kojoj je smešten i prebace ga u inostranstvo! Njihovu ideju, međutim, prozreli su pravosudni organi i policija i na vreme sprečili pokušaj da prevare sistem, prenosi Kurir.

Viši sud u Beogradu doneo je rešenje kojim je odredio privremenu meru zabrane majci dečaka (13) ubice iz Osnovne škole “Vladislav Ribnikar”, da raspolaže imovinom.

Ova mera je doneta na predlog izvršnih poverilaca i članova porodice jednog od ubijenih učenika radi obezbeđenja budućeg novčanog potraživanja od izvršnog dužnika, odnosno majke dečaka ubice. Viši sud u Beogradu je nedavno i ocu dečaka ubice zabranio da raspolaže, otuđi i optereti svoju imovinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Ivan

27.06.2023 18:55

Debilna nacija…!!! Prozreli pokusaj prevare sistema ..!!! Pa nije bilo nikakve prevare ni pokusaja…nego zajon je takav kakav je i nemate isnova da zadrzavate ni ubicu ni roditelje..!!! Vrsite hajku ….bez suda i pravde !!

Maki

30.06.2023 15:04

Bas me zanima koja bi zemlja primila djecaka ubojicu? Insinuacije da ce ici u Ameriku su neostvarive. US nikad nece dozvoliti ubojici ulaz. To je prvo imigracijsko pravilo; ubojice ne mogu stupiti na tlo US. Takvi kao on i mladji, u Americi pred sudom odgovaraju kao odrasli a takve su im i kazne. Roditelji be mozda mogli doci na B2 vizu kao turisti na 90 dana ili da dodju na radnu vizu H-1B ako dokazu da su vrhunski strucnjaci i inovatori na polju potrebnom u US. Otac kao lijecnik ne moze raditi u US dok ne polozi masu ispita sto moze trajati i do dvije godine. Majka iako je naucni radnik trebala bi iza sebe imati odredjene naucne inovacije. Ima jos nekoliko viza koje bi im omogucile ulaz u US ako imaju uvjete koji su striktno zakonski uvjetovani. Na primjer EB-5 viza: ukoliko investiraju od$500,000 do 1 milion otvore business, zaposle najmanje 10 US gradjana u 2 godine i ako to uspiju imaju sansu da dobe trajni boravak. Zasto to sve iznosim? Zato sto mi je smijesno, a s vase strane neozbiljno, pisanje kako ce eto Kecmanovici doci u Ameriku sad pa sad. Zivim u US 25 godina i radila sam u agenciji preko koje je doslo hiljade izbjeglica i imigranata i ponesto znam o imigracijskom zakonu. Insinuirati kako je lako doci uUS je neozbiljno i neprofesionalno, dobiti boraviste ovih dana je dugotrajno i skupo jos pogotovo ako se mora angazirati advokat, govorim o stotinama hiljada dolara. Dodji na crno, biti ces deportiran. Zato bi molila svakog tko pise o ulasku u US provjeri bar osnovne podatke. Regards.