ZAMALO! Uspeo da iseče drvene bandere, ali je uhvaćen kad ih je tovario

Autor:

Hronika

07.03.2018

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštanin Suvog dola star 62 godine priveden je zbog sumnje da je pokušao da ukrade pet drvenih bandera koje je prethodno isekao i ubacio u svoje vozilo "reno trafik".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Kradljivca koji je sekao drvene bandere u rejonu Bojaninih voda u opštini Niška Banja, uočili su meštani Gornje Studene 6. marta i odmah o tome obavestili policiju. Policjaci su brzo došli na lice mesta i u Donjoj Studeni zatekli osumnjičenog sa posečenim banderama u svom vozilu, prenosi blic.rs

Protiv njega će biti podneta krivična prijva u redovnom postupku a isečene bandere su vraćene niškoj Elektrodistribuciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladeta

11.05.2019 19:59

Pa baš bandere od struje, a i šta će im kad su isečene. Ja pre mislim da su to telefonske bandere koje nisu u funkciji jer su uvedeni bežični telefoni, a bandere u kablovi ostali i ne trebaju nikome. U stvari kome trebaju taj ih je i uzeo, a telefonisti ne znaju šta će sa tim.