"PAO" DILER DROGE: Osumnjičeni muškarac (41) uhapšen u Beogradu, BIO NA NEKOLIKO POTERNICA! (FOTO)

Autor:

Hronika

02.03.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen osumnjičeni Lj.B. (41) zbog dilovanja narkotika.

"PAO" DILER DROGE: Osumnjičeni muškarac (41) uhapšen u Beogradu, BIO NA NEKOLIKO POTERNICA! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

Beogradska policija danas je uhapsila Lj. B. (41) zbog sumnje da je u dužem vremenskom periodu dilovao narkotike. Osumnjičeni je bio u bekstvu sve do danas kada je uhapšen.

 

Foto: MUP Srbije

Droga

Saslušanje u Trećem osnovnom tužilaštvu


Osumnjičeni Lj.B. je saslušan u Trećem osnovnom tužilaštvu, gde se branio ćutanjem. Prema optužbama, tereti se da je neovlašćeno držao veću količinu droge, koja je pronađena kod njega i oduzeta od strane policije.

Predlog za određivanje pritvora

Imajući u vidu da je osumnjičeni bio nedostupan državnim organima u dužem vremenskom periodu, te da je za njim bilo raspisano nekoliko poternica i potraga, kao i postojanje okolnosti koje ukazuju da bi mogao ponoviti krivično delo, Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu je predložilo sudu da osumnjičenom odredi pritvor, što je i učinjeno.

Ovo hapšenje predstavlja važan korak u suzbijanju trgovine narkoticima na teritoriji Beograda. Policija je izvršila hapšenje osumnjičenog nakon pažljive istrage i praćenja njegovih aktivnosti. Oduzimanje veće količine droge od osumnjičenog predstavlja značajan udarac ilegalnoj prodaji narkotika u glavnom gradu Srbije.

Podsetimo, Beogradska policija je 22.02.2024. uhapsila M.N. (30) pod sumnjom da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom stana u kojem je osumnjičeni neprijavljeno boravio, pronađeno je oko 900 grama amfetamina i vaga za precizno merenje.

Pretresom stana osumnjičenog, pronađeno je značajna količina amfetamina, što ukazuje na ozbiljnost optužbi protiv M.N. Osim same droge, pronađena je i vaga za precizno merenje, što dodatno ukazuje na planiranu prodaju i distribuciju opojne supstance.

Celu vest možete pročitati na Republika portalu.

Izvor (Informer)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading