MONIKA LEVINSKI OPLELA ŽESTOKO PO BILU KLINTONU! Gori TVITER, pljušte komentari: "Ne bi izdržao ni sat vremena..." (FOTO)

Autor:

Svet

27.04.2024

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen tvit je za manje od 24 sata imao više od 11 miliona pregleda

MONIKA LEVINSKI OPLELA ŽESTOKO PO BILU KLINTONU! Gori TVITER, pljušte komentari: "Ne bi izdržao ni sat vremena..." (FOTO)

Foto: Tanjug/AP, Billy Bennight/AdMedia / Sipa Press / Profimedia

Pre nekoliko dana, Monika Levinski se pridružila novom trendu na društvenim mrežama pokrenutom pesmom Tejlor Svift "Who's Afraid of Little Old Me?".

Ona je dala svoj odgovor na trend pa je objavila sliku Bele kuće uz pomenute stihove: "Ne bi izdržao ni sat vremena u azilu gde su me odgojili"

Nakon što je pevačica objavila fotografije mesta ili stvari koje su je oblikovale, Levinski je odgovorila svojom slikom Bele kuće uz stihove pesme.

Njen tvit je za manje od 24 sata imao više od 11 miliona pregleda, a sada broji čak 16,7 miliona.

Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Bil Klinton

Novi početak: Monika Levinski u kampanji "Reformation"

Monika Levinski nedavno se predstavila u novoj kampanji "Reformation", pozivajući sve žene u Americi da glasaju sa stilom.

Ova 50-godišnjakinja postala je inspiracija mnogima nakon što je uspela da se izbori sa poniženjem koje je doživela zbog afere sa bivšim američkim predsednikom Bilom Klintonom.

Njene nove fotografije izazvale su veliko interesovanje javnosti, a modni brend Reformation opisao ju je kao "heroja mladih žena".

Foto: Tanjug/AP, Billy Bennight/AdMedia / Sipa Press / Profimedia

Monika Levinski

 

Borba za glas žena

Levinski je takođe postala zagovornik borbe protiv negativnih komentara na internetu, ističući važnost korišćenja glasa na izborima.

- Izbori su upotreba glasa kako bi se taj glas i čuo i to je najvažniji, najmoćniji aspekt demokratije - rekla je Levinski.

Kao podrška ovoj inicijativi, istaknuta je i Tejlor Svift, kojoj se pripisuje zasluga za više od 35.000 registracija prošle godine.

Foto: IMAGO / imago stock&people / Profimedia

Tejlor Svift

Monikina životna priča

Monika Levinski je postala poznata sredinom devedesetih zbog afere sa tadašnjim predsednikom SAD Bilom Klintonom, koja je rezultirala nizom uvreda i ponižavanja.

Ona je istakla da se sa 50 godina oseća kao "osnažena žena" i da želi da druge žene "iskoriste svoj glas" na biralištima.

Nakon afere, Monika je prošla kroz težak period, ali je uspela da se izbori sa negativnim komentarima i da povrati kontrolu nad svojim životom.

- Sa 22 godine ponižena, u 50. godini ikona - piše The Times koji navodi da je Monika uspela da vrati kontrolu nad svojim životom.

Monikina iskustva i stavovi

Monika je javno govorila o svom iskustvu nakon afere, ističući da je postala "nulti pacijent onlajn gubitka reputacije" i da je to iskustvo promenilo njen život preko noći.

Nakon svega kroz šta je prošla, ona je postala zagovornik borbe protiv negativnih komentara na internetu, ističući važnost svesnosti o širenju mržnje putem društvenih mreža.

Foto: Tanjug/AP

Bil Klinton i Monika Levinski

Monikina priča o aferi sa Bilom Klintonom

U dokumentarcu "Klintonova afera", Monika je otvoreno govorila o svojoj vezi sa tadašnjim predsednikom, otkrivajući detalje o njihovim susretima i intimnim trenucima.

U dokumentarcu je ispričala da je sa Klintonom spavala devet puta kao i da su više puta imali oralni seks.

 - Mrlje sam videla tek nakon nekoliko dana kad sam haljinu isprobavala pred svojom prijateljicom koja me nagovorila da sačuvam haljinu sa tim tragom - rekla je jednom prilikom otkrivši da je nakon odnosa sa bivšim američkom predsednikom otišla na večeru u čuvenoj plavoj haljini.

 

 

Ova priča je obeležila jedan period u njenoj mladosti, ali je ona uspela da se izbori sa stigmom koja ju je pratila godinama.

Monika Levinski bila je na stubu srama zbog afere, zvali su je pogrdnim imenima: "debela ljubavnica", "ku*va", "prasica".

Najviše ju je pogađalo to što je opisivali kao ženu koja "nije dobar izbor za brak".

(Republika/Blic.rs)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading