DEVOJKA (24) ČIJE SU MAJKA I SESTRA POGINULE U UDESU U TEŠKOM STANJU! Automobilom sleteli sa puta, među povređenima i otac!

Autor:

Hronika

09.03.2024

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

L. A. je pretrpela teške povrede bubrega u ovoj tragičnoj nesreći.

DEVOJKA (24) ČIJE SU MAJKA I SESTRA POGINULE U UDESU U TEŠKOM STANJU! Automobilom sleteli sa puta, među povređenima i otac!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nedaleko od Konjičkog kluba na starom putu Niš - Prosek, dve osobe su izgubile život, dok su dve povređene. Jedna od njih je L.A. (24), koja je i dalje životno ugrožena. Njena majka je nažalost stradala na licu mesta, dok je sestra V.Š. (22) preminula u operacionoj sali nakon nesreće.

Povrede i životna borba L.A. (24)

Kako saznajemo, L.A. je pretrpela teške povrede bubrega u ovoj tragičnoj nesreći. Njeno stanje se i dalje smatra životno ugroženim, dok je njihov otac zadobio povrede i u procesu je oporavka. Ova nesreća je ostavila dubok trag na porodicu i zajednicu, ostavljajući ih u šoku i tuzi.

Detalji udesa i prva reakcija hitnih službi

Vozilo "citroen" sletelo je sa kolovoza i prevrnulo se na bok iz još neutvrđenih razloga, što je dovelo do tragičnih posledica. Hitna pomoć je odmah reagovala i četiri osobe su prebačene u niški Univerzitetski klinički centar. Na licu mesta je nažalost konstatovana smrt jedne osobe, dok su ekipe hitne pomoći i vatrogasci pružili neophodnu pomoć povređenima.

Da podsetimo, tokom popodnevnih časova, na magistralnom putu kod mesta Gotovac, u blizini Kraljeva, došlo je do još jedne teške saobraćajne nesreće kada je iz za sada neutvrđenih razloga nastradao motociklista.

Duže od sat vremena čekamo da se završi uviđaj i da nastavimo put koji je sada blokiran. Na llice mesta stiglo je vozilo Hitne pomoći i nekoliko policijskih patrola - kaže jedan od vozača koji se zatekao na ovoj deonici.

Daljom istragom biće poznate sve okolnosti koje su dovele do ove nesreće. Usled blokade saobraćaja stvorene su dugačke kolone vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading