DRAMA U CENTRU BEOGRADA! Točak gradskog autobusa se OTKAČIO i pogodio slučajnog prolaznika, REANIMACIJA NA LICU MESTA! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na terenu su četiri policijska vozila pod rotacijom, dok je jedno vozilo Hitne pomoći pružalo neophodnu medicinsku pomoć.

DRAMA U CENTRU BEOGRADA! Točak gradskog autobusa se OTKAČIO i pogodio slučajnog prolaznika, REANIMACIJA NA LICU MESTA! (VIDEO)

Foto: Republika

Hitna Pomoć

 

 

Danas popodne, u centru grada kod Hrama Svetog Save, dogodio se tragičan incident koji je šokirao prolaznike i izazvao velike gužve u saobraćaju. Prema nezvaničnim informacijama Republike, došlo je do otkidanja točka na autobusu, koji je zatim povredio slučajnog prolaznika.


Nakon incidenta, na licu mesta se brzo stvorila gužva, a Hitna pomoć je odmah izašla na teren. Medicinski timovi su se angažovali na pokušaju reanimacije povređenog prolaznika, dok je saobraćajna policija preuzela kontrolu nad situacijom.

Saobraćajna policija je preusmerila saobraćaj i stvorila prepreke kako bi obezbedila prostor za medicinsku intervenciju. Na terenu su četiri policijska vozila pod rotacijom, dok je jedno vozilo Hitne pomoći pružalo neophodnu medicinsku pomoć.

Incident je izazvao zastoje u saobraćaju, posebno na Bulevaru Oslobođenja. Trenutno su samo dve trake u funkciji iz smera Autokomande ka Slaviji, dok su svi tramvaji ka Autokomandi zaustavljeni zbog prepreke koju je stvorio autobus.

Ovaj tragičan incident je duboko potresao sve prisutne, a saobraćajne posledice i dalje se osećaju u centralnim delovima grada. Nadamo se da će povređeni prolaznik dobiti neophodnu medicinsku pomoć i da će se situacija uskoro normalizovati.

Svi tramvaji u smeru ka Autokomansi su stali jer je autobus preprečio tramvajske šine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading