LANČANI SUDAR KOD BEGALJIČKOG BRDA: U udesu učestvovalo četiri vozila, srča svuda! (VIDEO)

Autor:

Hronika

10.03.2024

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je druga saobraćajna nezgoda koja se dogodila večeras, na razmaku od samo par stotina metara.

LANČANI SUDAR KOD BEGALJIČKOG BRDA: U udesu učestvovalo četiri vozila, srča svuda! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Još jedna saobraćajna nezgoda kod Begaljičkog brda dogodila se danas u večernjim časovima, kada su se sudarila četiri vozila. 

Na snimku objavljenom na Instagram stranici "192_rs" može se videti da je u udesu učestvovalo četiri vozila, dok detalji o mogućim povređenima još uvek nisu poznati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Policija na terenu, u toku je uviđaj

Policija je odmah reagovala na ovaj incident i trenutno je na terenu kako bi sprovela uviđaj i utvrdila uzroke ovog lančanog sudara. Saobraćajna policija će pokušati da utvrdi okolnosti pod kojima je došlo do ove nesreće i da li je neko od učesnika prekršio saobraćajne propise.

Otežan protok saobraćaja i stvaranje gužvi

Kao posledica ovog sudara, saobraćaj je značajno usporen, a vozači se suočavaju sa velikim gužvama na putu ka Beogradu. Očekuje se da će se saobraćaj normalizovati nakon što policija završi uviđaj i ukloni vozila sa mesta udesa.

Da podsetimo, prva saobraćajna nezgoda, dogodila se danas oko 17 sati kod Begaljičkog brda u smeru ka Beogradu, kada su se sudarila dva putnička automobila.

Prema saznanjima, policija trenutno vrši uviđaj i leva traka je zatvorena za saobraćaj, a na sreću povređenih lica nije bilo.

Vozači mogu da koriste desnu i srednju traku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading