SVE JE BILA FARSA?! Anita nije ni htela svadbu s Matorom! Odao je samo JEDAN DETALJ! SVI ZANEMELI OD ŠOKA!

Autor:

Zadruga

27.04.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu očima da je gledam, mnogo mi je iritantna. Mislim da je ovde najveće zlo i bolesnica, pričala je Anita za Jovanu.

SVE JE BILA FARSA?! Anita nije ni htela svadbu s Matorom! Odao je samo JEDAN DETALJ! SVI ZANEMELI OD ŠOKA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Jovana Tomić Matora i njena još uvek zakonita supruga Anita Stanojlović pokoškale su se ponovo tokom emisije u Eliti, a crnka je objasnila da je i svadba bila na silu kada je njihov odnos u pitanju, jer ni sama tada nije znala da li je brak s Jovanom dobra opcija. 

Matora, kako komentarišeš to što je Anita primetila da si jako nervozna? -pitao je voditelj.

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović

 

- Da, ona mene kao ne primećuje u rijalitiju, a priča kako drmam nogu. Odlučila sam da kad me neko pecne da ću svaki put da skačem da ne bude da ne pričaju o meni i da ja stalno napadam - rekla je Matora, a Anita se odmah nadovezala, pa se prisetila nekih stvari iz prošlosti:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

 

Ne mogu očima da je gledam, mnogo mi je iritantna. Mislim da je ovde najveće zlo i bolesnica, ona mene i dalje voli i ne može da me preboli. Skoro mi je na pamet pala naša svadba. Kad se samo setim koliko je sve to brzo došlo, mislim da sam se čak udala od šoka, a ne zato što sam sto posto bila sigurna da je Jovanina i moja veza za ceo život. To nikad čovek ne može da zna. Ušla sam preterano brzo u nešto, za šta se brzo pokazalo da nije bila dobra opcija. Sad naravno imamo posledice obe zbog toga, ali šta - tu je. Vidim samo da je jaz između Jovane i mene sve veći, ali to je bilo i za očekivati. Sa druge strane, Anđelo me je prijatno iznenadio. Sa njim sam mislila da će biti sve kratkog daha, a sad ispade bolja priča nego što sam mislila. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
XZY

27.04.2024 09:31

Ja ne znam koja Anita je prva,ova sada ili ona od prolse godine koja je jurila Matoru kao luda…..blago onom ciju kucu ova mala zaobidje ! Sto se Anhela tice ;) ljubav ce trajati do kapije ….zahvaljujuci njoj ce inkasirati pozamasnu sumu , u protivnom ,vec bi odavno bio izbacen iz rijalitija kao i svaki put do sada, sem prve godine i ljubavi sa malom Dzehvom !!!

Nadica

27.04.2024 18:53

Ova devojka je najveći ološ koji je ušao u rijaliti!!! Bacila se u promet sa 15 godina, ko zna koliko ih je preturila preko one stvari (samo u prošlom rijalitiju 4), nikakva majka, jer je već 2 godine malo dete bez nje, nema osećaje, nema nikakve vrednosti, kao ni savest - MONSTRUM!! Matoru ne volim, ali ova je zlo, koje će nabeđenom Anđelu sve da naplati, kada ga navata na bebu!!!