TOTALNO UNIŠTENJE STANISLAVA I NJEGOVE PORODICE: Ovakvo poniženje Maji nikada neće oprostiti, Krofak spušten na samo dno!

Autor:

Zadruga

08.05.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković je postavio Stanislava i porodicu Krofak na svoje mesto.

TOTALNO UNIŠTENJE STANISLAVA I NJEGOVE PORODICE: Ovakvo poniženje Maji nikada neće oprostiti, Krofak spušten na samo dno!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Stanislav Krofak Pantera je, zbog čestitke ćerke, odlučio da totalno stopira intimne odnose sa devojkom Majom Marinković, što je Maja teško prihvatila i priznala da nije sigurna hoće li moći da izgura do kraja rijalitija.

Njen otac, Taki Marinković, oglasio se za domaće medije, pa stao uz svoju ćerku i postavio na svoje mesto Stanislavovu bivšu suprugu, ali i Vanesu (ćerku), koje su otvoreno priznale da ne podržavaju Majine postupke i da je porodica Krofak nikada neće prihvatiti:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Taki Marinković, Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Maju to ne zanima. Šta mačku briga šta miševi rade? Rekao je tatica ovim malima što laju tamo da gase instagram. Rekao je tata dosta lajanja, 'ajde kuce u kućicu. Dosta je bilo, dosta su bili bitni, mesec dana i ćao doviđenja. Ona živi sa majkom, naravno da mora da sluša mamu šta joj kaže. Oni su meni nebitni, ne komentarišem nebitne ljude i Majine fanove - otkrio je Taki.

- Što se tiče Stanislava, ne sviđa mi se baš što ne brani Maju. Svi udaraju na Maju jer je ona najjača karika. Što se tiče njegove odluke, u pravu je, ćerka mu ide u srednju školu. Malo je degutantno. Maja je veće muško od njega, hrabrija i sve. Ona nije trebala ni da uđe u vezu sa njim, ona ne treba nebitnima da daje cenu. Ko je on? Nego šta je nego nebitan - istakao je Taki za Pink.rs.

Maja je juče izrazila želju da raskine sa Stanislavom, ali on nije želeo ni da čuje za to, a Taki smatra da je Krofak ne štiti dovoljno i da ne zaslužuje njenu ljubav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Raščanin

08.05.2024 15:35

Kakav otac, takvai ćerka.