(FOTO) POTRAGA PUNA STREPNJE: OVO JE DEČKO (17) KOJI JE UPAO U NIŠAVU!

Autor: Republika

Hronika

29.03.2018

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić D.Đ. (17) iz Niša upao je danas, oko 15.20 sati, u Nišavu na delu keja ispred Betonskog mosta a spasioci od tada tragaju za njim.

RepublikaFoto: google maps/ Nišava
Reka Nišava je nabujala 

Prema nezvaničnim informacijama on se sa drugovima nalazio na keju a u reku je upao kada se spustio do same obale da bi rukom dodirnuo vodu i video da li je topla.

 

Neko vreme pre nemilog događaja, na svom instagram profile on je I objavio video klip sa nišavkog keja, pričaju poznanici.

Nišava je nabujala od poslednjih kiša i topljenja snega pa ga je povukla I ponela nizvodno od kada mu se gubi trag. Alarmirani su spasioci koji pretražuju obalu u pravcu Medoševca i Popovca, ali mladić za sada nije nađen.

 

Ayee finally took a decent selfie ffs!!!

A post shared by A Boy Named Dani (@dani_naissa) on Oct 9, 2017 at 11:07am PDT

Prema rečima poznanika, on se bavio bodi bildingom i izuzetne je fizičke snage iako je jako mlad tako da ne bi bilo neuobičajeno da je uspeo da savlada talase nabujale reke i dočepa se obale na nekom njenom delu. No, do zaključenja teksta nije bilo još uvek vesti o njemu.

- Mladić se sa ocem starao o svojoj majci koja se razbolela negugo nakon njegovog rođenja I ostala je nepokretna. Njegov otac je brižan roditelj i radio je više poslova da bi izdržavao porodicu. Majka mu je umrla pre oko godinu dana od kada živi sa ocem, pričaju poznanici za blic.rs.

Potraga za mladićem je i dalje u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading