MISTERIJA DVE SMRTI U BEOGRADU: Muškarci pali sa velikih visina u Zemunu i Čukarici, Hitna dobila pozive u razmaku od nekoliko minuta

Autor:

Hronika

25.03.2024

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi poziv stigao je iz Zemuna

MISTERIJA DVE SMRTI U BEOGRADU: Muškarci pali sa velikih visina u Zemunu i Čukarici, Hitna dobila pozive u razmaku od nekoliko minuta

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

U sredu uveče, lekari Hitne pomoći u Beogradu su se suočili sa dva tragična slučaja konstatacije smrti na javnom mestu u Zemunu i Čukarici, saznaje "Telegraf.rs".
 

Prvi slučaj: Tragičan kraj ispred zgrade u Zemunu


Prvi poziv stigao je iz Zemuna oko 22 sata, kada je otkriveno telo muškarca N.B. koji je, prema sumnjama, pao sa sedamnaestog sprata zgrade. Iako na telu nisu primećene vidljive povrede, Više javno tužilaštvo je naredilo da se telo preveze na obdukciju radi daljeg utvrđivanja okolnosti.


Drugi slučaj: Telu muškarca pronađenog ispod Mosta na Adi

Samo nekoliko minuta kasnije, Hitna pomoć je pozvana zbog pronalaska tela muškarca ispod Mosta na Adi. Policija je identifikovala preminulog kao S.D. i takođe obavestila Više javno tužilaštvo, koje je naredilo obdukciju tela na Institutu za sudsku medicinu.

Foto: Rina

Policija

Prema informacijama, u oba slučaja nije reč o nasilnim smrtima, a nezvanični rezultati istrage upućuju na to da je najverovatnije reč o samoubistvima.

Ovi tragični događaji su šokirali javnost, a nadležni organi nastavljaju sa istragom kako bi se utvrdile sve okolnosti i razlozi ovih tužnih događaja. Hitna pomoć i policija imaju ključnu ulogu u istrazi, dok se čeka zvanično saopštenje o uzrocima smrti.

Javnost se nada da će se istina o ovim događajima što pre otkriti, kako bi porodicama preminulih bilo omogućeno da pronađu mir u ovim teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading