ZNAO SAM DA JE NEPLIVAČ, NISAM USPEO DA GA SPASEM: Ispovest druga srednjoškolca koji se utopio u Nišavi

Autor: D. I.

Hronika

30.03.2018

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danilo i ja smo sa još jednim drugom krenuli da prošetamo pored reke Nišave. On se iznenada okliznuo i upao u vodu. Pokušao sam da ga spasem, ali bezuspešno - priča Ognjen Nikolić, drug Danila Đorđevića (17), koji se utopio u četvrtak oko 15 sati u Nišu.

RepublikaFoto: youtube.com/plusradio010
Nišava odnela mladića

Telo nastradalog mladića još nije pronađeno.

- Kad je Danilo upao u vodu, matica ga je ponela ka sredini reke, pa ga vratila ka obali. Pokušali smo da mu pružimo ruku i izvučemo ga, ali ga je voda brzo nosila. Tad sam skočio u vodu, znao sam da je neplivač. Plivao sam za njim i dozivao pomoć, ali Danilo je nestao pod vodom - priseća se Nikolić.

Nikolić: Plivao sam za Danilom, ali ga nisam stigao. Nestao je pod vodom

Komšije porodice Đorđević su u šoku i ne mogu da veruju da Danila više nema.

- Bio je divan dečak, vredan i marljiv. Bavio se sportom, podizao je tegove. Prošle godine mu je umrla majka i ostao je sam s ocem, koji nije imao stalno zaposlenje, ali je detetu, ne birajući poslove, pokušavao da obezbedi najneophodnije uslove za život - priča komšinica.

Danilo Đorđević bio je učenik trećeg razreda Ugostiteljske škole. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading