BRAT NESTALE DANKE ILIĆ SMEŠTEN U HRANITELJSKU PORODICU?! Interventna se hitno uputila u Banjsko polje!

Autor:

Hronika

28.03.2024

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interventna jedinica hitno se uputila u Banjsko polje

BRAT NESTALE DANKE ILIĆ SMEŠTEN U HRANITELJSKU PORODICU?! Interventna se hitno uputila u Banjsko polje!

Foto: republika, facebook

Kako beogradski mediji nezvanično saznaju, interventna jedinica hitno je pojurila ka Banjskom polju ka kući gde se nestala Danka Ilić poslednji put igrala. 

Interventna jedinica hitno se uputila u Banjsko polje. Vozila su projurila pored mesta koje obezbeđuje policija u Boru, na putu do kuće gde je nestala Danka.

Odatle se čuje lomljava, najverovatnije zbog bagera koji i dalje rade.Kako nezvanično saznaje Informer, starije dete porodice Ilić smešteno je u hraniteljsku porodicu.

Podsetimo, kuća je u ruiniranom i izuzetno lošem stanju, puna starih stvari i otpada, kao da je niko nije posećivao godinama. Smeće je bilo razbacano na sve strane, dajući utisak zapuštenosti i nemara.

Dvorište kuće je puno smeća, bager se nalazi u dvorištu čija je većinska površina prokopana. U dvorištu se nalazi veliki broj pripadnika policije.

Kako saznaje Republika sa lica mesta, teren oko kuće je izuzetno neprohodan, što dovodi u pitanje činjenicu da se devojčica izgubila sama.

Da podsetimo, Danka Ilić (2) nestala je u utorak nešto pre 2 sata u mestu Banjsko polje kod Bora. Prema najnovijim informacijama, trenutno su u kući gde je nestala Danka bageri koji raščišćavaju teren. Policija je, prema novim informacijama, odlučila i da pregleda sve šahtove.

Bager će raščistiti teren oko napuštene kuće koja pripada majci Dankine majke, a u kojoj je veliki broj starih stvari i nameštaja, kao i otpada.

Nastavak potrage za devojčicom će se odvijati operativnim putem, nakon što je utvrđeno da se ne nalazi unutar 10 kvadratnih kilometara od mesta nestanka, izveštava reporter Tanjuga. Policija će ispitati ljude koji su bili u blizini neposredno pre ili nakon nestanka devojčice, kako bi se utvrdili detalji koji su možda propušteni tokom dosadašnje istrage.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mva

28.03.2024 18:53

Nemogu da shvatim taj postupak sa bagerima smece raznose, traze dete od 2 godine ,sta ako se igrom negde zaglavilo ,i sad sa bagerom ce to da primete,nerazumem

Odgovori 25 13
Verka

29.03.2024 09:55

Nije mi i dalje jasno što su otišli tamo ako je toliko zapušteno i zaraslo sve u travi i žbunje ima toliko parkova i parkića ako su deca htela da se istrče i izigraju a bilo je i hladno..,

Dr

29.03.2024 15:29

Jeste li normalni.... Bageri... Ako je dete tu negde UBICETE JE😭