OVO SU UHAPŠENI MUŠKARCI KOJI SU NAVODNO OTELI MALU DANKU ILIĆ! Tražili 20.000 evra za OTKUP!

Autor:

Hronika

28.03.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni su uhapšeni na području općine Hadžići.

OVO SU UHAPŠENI MUŠKARCI KOJI SU NAVODNO OTELI MALU DANKU ILIĆ! Tražili 20.000 evra za OTKUP!

Foto: Avaz

Pripadnici Federalne uprave policije (FUP) izvršili su hapšenje tri osobe koje se sumnjiče da su putem društvene mreže TikTok širile lažne informacije o povezanosti sa nestankom devojčice Danke Ilić (2) u Srbiji. Prema saznanjima "Avaza", identitet uhapšenih osoba otkriven je kao Bashar Tufankiji, Zakuan Tufankiji i Muhamed Tufankiji.

Osumnjičeni su uhapšeni na području općine Hadžići, a istražitelji Odsjeka za Cyber kriminal Federalne uprave policije locirali su ih putem IP adresa. Osobe koje su koristile TikTok tvrdile su da raspolažu informacijama o nestanku maloletne devojčice u Republici Srbiji i tražile su 50 hiljada KM za otkrivanje tih navodnih informacija.

Podsećamo, devojčica Danka Ilić (2) nestala je u Banjskom polju kod Bora u utorak, što je izazvalo veliku zabrinutost i pokrenulo intenzivnu potragu. U Srbiji je aktiviran Amber Alert, a od tada traju intenzivni napori kako bi se pronašla nestala devojčica.

Roditelji nestale devojčice već više od pet sati se nalaze u policiji gde traje njihovo saslušanje u svojstvu građana.

Situacija se razvija brzo, a javnost ostaje u iščekivanju novih informacija o ovom alarmantnom slučaju nestanka male Danke Ilić. Mediji i nadležne službe nastavljaju sa intenzivnim radom u cilju pronalaženja nestale devojčice. Nastavićemo da pratimo ovu dramatičnu situaciju i obaveštavamo javnost o svim novim detaljima.

Podsetimo, kuća je u ruiniranom i izuzetno lošem stanju, puna starih stvari i otpada, kao da je niko nije posećivao godinama. Smeće je bilo razbacano na sve strane, dajući utisak zapuštenosti i nemara.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading