UBICA JE UDARAO U POTILJAK DOK NIJE IZDAHNULA: Ovako je pre osam godina ubijena Jelena Marjanović!

Autor:

Hronika

02.04.2024

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelenino unakaženo telo pronađeno je u kanalu.

UBICA JE UDARAO U POTILJAK DOK NIJE IZDAHNULA: Ovako je pre osam godina ubijena Jelena Marjanović!

Foto: Public/Promo

Ubijena Jelena Krsmanović Marjanović

Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016 godine na nasipu u Crvenki, odnosno pre tačno osam godina. 

Naime, njoj se izgubio svaki trag 2. aprila oko 15 časova tokom džoginga na nasipu u borčanskom naselju Crvenka, gde je došla sa suprugom Zoranom i njihovom ćerkom Janom.

Nakon trčanja, trebalo je da ode prvo kući, a zatim da poseti bolesnu majku, sada već pokojnu Zoricu, koja je, takođe, živela u Borči. Umesto svega toga, sutradan, u nedelju, 3. aprila u kanalu nedaleko od nasipa pronađeno je njeno unakaženo telo. Tokom uviđaja je utvrđeno da je pevačica pretučena nasmrt, a da ju je ubica udarao u potiljak dok nije izdahnula.

Odmah po pronalasku Jeleninog tela Zoran Marjanović je priveden. On je uhapšen nakon što su u tužilaštvo stigli dokazi koji su ukazivali da je povezan sa zločinom. Blato na pantalonama koje je u vreme zločina nosio, a koje je odgovaralo blatu iz kanala gde je Jelena pronađena mrtva, tragovi pevačicine krvi u "mercedesu" koji su vozili do nasipa kobnog dana, bili su dovoljni da se Marjanoviću odredi pritvor i pokrene istraga protiv njega.

Nakon hapšenja 15. septembra 2017. godine, branio se iz pritvora, koji mu je Apelacioni sud ukinuo nakon 10 meseci, od 12. juna 2018. godine. Pre hapšenja je više puta bio privođen, ali je zbog nedostatka dokaza bio puštan nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu.

Nakon dugogodišnjeg suđenja, presudom Višeg suda u Beogradu od 22. jula 2022. godine Marjanoviću je, zbog teškog ubistva supruge, izrečena kazna od 40 godina zatvora i određen mu je pritvor do upućivanja u ustanovu za izdržavanje kazne, a najduže dok ne istekne vreme trajanja sankcije izrečene prvostepenom presudom.

Zoran Marjanović 3. oktobra prošle godine pušten je iz pritvora kad je Apelacioni sud u Beogradu ukinuo presudu kojom je osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović u aprilu 2016. godine, i vratio je na ponovno suđenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading