DARKO ŠARIĆ SASLUŠAN ZBOG UBISTVA NA KRFU! Evo šta je rekao u tužilaštvu o likvidaciji škaljarca!

Autor:

Hronika

12.04.2024

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle sedmice saslušani su i Veljko Belivuk i Nebojša Janković koji se takođe dovede u vezu sa ovim ubistvima.

DARKO ŠARIĆ SASLUŠAN ZBOG UBISTVA NA KRFU! Evo šta je rekao u tužilaštvu o likvidaciji škaljarca!

Foto: Tanjug

Darko Šarić

U Javnom tužilaštvu za organizovani kriminal danas je saslušan Darko Šarić, koji je osumnjičen da je jedan od vođa kriminalne grupe čiji pripadnici se sumnjiče za ubistva pripadnika “škaljarskog klana” u Grčkoj

Šarić je, kako Tanjug saznaje, negirao krivicu i rekao da nema nikakve veze sa tim ubistvima, kao i da je tad bio u pritvoru, dok je naglasio da nikada nije koristio telefon sa kriptovanom aplikacijom “Skaj”.

Tokom 2020. godine u Atini su ubijeni Igor Dedović i Stevan Stamatović, a na Krfu Alan Kožar i Damir Hadžić.

Prošle sedmice saslušani su i Veljko Belivuk i Nebojša Janković koji se takođe dovede u vezu sa ovim ubistvima. 

Belivuku se sudi da je vođa, a Janković pripadnik grupe koja se tereti za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Duško dobio nanogicu

Duško Šarić, brat osuđenog narko bosa Darka Šarića pušten je iz pritvora u kojem je bio zbog sumnje da je član organizovane kriminalne grupe. Njemu je određen kućni pritvor koji će provesti u kući na Dedinju.

Viši sud u Beogradu prihvatio je jemstvo koje je predložio Šarić u vidu pomenute vile. Šarić se obavezao da iz kuće neće izlaziti bez dozvole suda.

Kako je Republika ranije pisala, Duško je položio jemstvo još prošle nedelje, ali zbog niza procedura, nije pušten da služi kaznu uz elektronski nadzor sve dok novac nije legao u državnu kasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading