DANAS SASLUŠANJE DANKINIH RODITELJA!

Autor:

Hronika

17.04.2024

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Danke Ilić će danas biti saslušani u svojstvu svedoka.

DANAS SASLUŠANJE DANKINIH RODITELJA!

Foto: Društvene mreže, Shutterstock, amberalert.rs

Roditelji dvogodišnje Danke Ilić koja je nestala 26. marta u Banjskom polju, Miloš i Ivana danas će biti ispitani u svojstvu svedoka u Višem Javnom tužilaštvu u Zaječaru, saznaje Blic.

- Osumnjičeni Srđan Janković i Dejan Dragijević nisu ponovo saslušavani u svojstvu osumnjičenih u VJT Zaječar. Još uvek nije podnošen predlog za produženje pritvora osumnjičenima - kažu u VJT "Zaječar".

Osumnjičeni za ubistvo devojčice Dejan Dragijević i Srđan Janković biće upućeni na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu čim se za to steknu uslovi, odnosno čim više ne bude neophodno njihovo prisustvo dokaznim radnjama koje se trenutno provode.

Po rešenju sudije za  prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru njima pritvor ističe 3. maja, nakon čega će biti donela odluka o eventualnom produženju pritvora.

- Osumnjičeni Radoslav Dragijević će biti ponovo saslušan u svojstvu osumnjičenog, ukoliko se izjasni da želi da da iskaz, obzirom da se prilikom prvog saslušanja branio ćutanjem.Trenutno se rade veštačenja bioloških tragova (DNK veštačenja), a obaviće se i psihijatrijsko veštačenje osumnjičenih lica čim se za to steknu uslovi - kažu u VJT "Zaječar".

Podsetimo, Dejan Dragijević je priznao da je devojčicu zadavio nakon što su je udarili službenim vozilom, te da su njeno telo ostavili na deponiji. Priznao je i da se dva dana kasnije vratio sa bratom i ocem i telo premestio na drugu lokaciju, a o kojoj lokaciji se radi, još uvek nije poznato.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading