NIJE SAMO AMERIKA: Srbija mora da STRAHUJE od JOŠ JEDNOG drim-tima u Parizu?!

Autor:

Sport

30.04.2024

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo moraju da izbore plasman...

NIJE SAMO AMERIKA: Srbija mora da STRAHUJE od JOŠ JEDNOG drim-tima u Parizu?!

Foto: Starsport

Litvanija spremna za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre

Košarkaši Litvanije su spremni da se bore za svoje mesto na Olimpijskim igrama u Parizu na kvalifikacionom turniru gde će im glavni protivnik biti Italija. Selektor Kazis Maksvitis najavio je da će Litvanija igrati u najjačem sastavu, sa NBA zvezdama Domantasom Sabonisom i Jonasom Valančijunasom koji su potvrdili svoje učešće, uprkos teškoj sezoni u NBA ligi. Njihova reprezentacija će se takmičiti u grupi A protiv Meksika i Obale Slonovače, a samo pobednik turnira će izboriti plasman na OI.

Pobednik turnira postaje nezgodan rival za Srbiju u borbi za prolazak u četvrtfinale

Pobednik kvalifikacionog turnira postaće nezgodan rival za Srbiju, koja se već nalazi u C grupi zajedno sa selekcijama SAD i Južnog Sudana. Litvanija će se svakako potruditi da ostvari dobar rezultat na turniru i pokaže svoj potencijal kao ozbiljan konkurent.

Objavljene satnice košarkaških utakmica na OI


Pored toga, objavljene su i satnice košarkaških utakmica na Olimpijskim igrama, gde će se Srbija susresti sa SAD. Očekuje nas uzbudljiv period košarke u Parizu, a ljubitelji ovog sporta već nestrpljivo iščekuju susrete svojih omiljenih timova.

Bogdan Bogdanović motivisan za OI u Parizu

Takođe, i naša reprezentacija ima motivisane igrače poput Bogdana Bogdanovića, koji je ranije izrazio svoju motivaciju za Olimpijske igre u Parizu, dok se od NBA zvezda čeka još ona najveća - Nikola Jokić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading